Tjänster

Stefan Erikson Byggkonsult

Kundens förlängda arm i byggprojekt

Byggplanering

I den här tjänsten hjälper jag dig som har en idé och behöver råd och hjälp för att komma igång. Det kan t ex vara en uteplats som ska byggas, ett badrum som ska renoveras, en utbyggnad av huset eller ett tak som behöver läggas om. Projekten är ibland små där du behöver några snabba råd eller så är projekten större med många olika steg där du behöver ett mer omfattande planeringsarbete. Vi diskuterar dina tankar och idéer och jag för dem vidare till nästa steg. Min del kan vara att hitta rätt hantverkare, får fram offerter, söka bygglov, göra ritningar och skisser eller göra en plan för ditt arbete som du tar vidare på egen hand. I större arbeten tar vi med en arkitekt eller annan specialist i diskussionerna. Dessa arbeten debiteras ofta på löpande räkning baserad på det uppdragsavtal vi kommer överens om.

 

Byggprojektledning

Den här tjänsten riktar sig till dig som har ett projekt som ska genomföras. Baserat på dina önskemål och överenskommelse med de som utför arbetet leder och övervakar jag ditt projekt. Jag är ditt och hantverkarnas bollplank med mål att dina förväntningar på byggprojektet ska uppfyllas. Mitt jobb är att se till att arbetet flyter på, att samordna om flera olika hantverkare är involverade, att svara på frågor, att förmedla dina åsikter och jag kan även hålla kontakten med Kontrollansvarig , besiktningsmän och andra intressenter om det behövs. Den här tjänsten kan vara till hjälp för dig som vill ha stöd, behöver fokusera på ditt egna arbetet på dagtid eller önskar genomföra projekt när du är bortrest (extra bra t ex vid kök- eller badrumsrenoveringar). Arbetet debiteras på löpande räkning eller på fast pris. Du är avtalspart till dina hantverkare men jag hjälper dig att få det du har beställt på plats i ditt projekt.

 

Bollplank vid hus- eller lägenhetsköp

Den här tjänsten riktar sig till dig som letar nytt boende. Under min tid som fastighetsmäklare kom jag i kontakt med många kunder som gillade ett hus eller lägenhet men det uppfyllde inte alla krav. Jag hjälper dig att se möjligheterna i hur ett objekt kan byggas om eller förändras så det matchar det du letar efter. Ta med mig på en visning och jag kan vara ditt bollplank och även komma med indikationer om en förändring är stor eller liten. Efter det har du ett bättre underlag att fatta beslut på. Den här tjänsten genomför jag på fastpris.

 

 

Kontakta oss för mer information.

 

Sociala media

Kontakt

Fasanvägen 31B, 192 55 Sollentuna

0768 - 755 100

stefan@sebyggkonsult.se