Om

Stefan Erikson Byggkonsult

Kundens förlängda arm i byggprojekt

 

Stefan Erikson

 

I många år har jag verkat inom byggbranschen; först inom byggvaruhandeln, sedan som fastighetsmäklare och senare som byggprojektledare. I botten har jag utbildning som byggingenjör och fastighetsmäklare. Under tiden som byggprojektledare, ledde jag många badrum och våtrumsprojekt samt jag har även genomgått behörighets- och arbetsledar-kurs för två olika tätskiktssystem.

 

Branschen är svår med många aktörer och olika typer av projekt. Dessutom renoverar och bygger vi som privatpersoner ofta om våra bostäder vid sidan av våra vanliga jobb. Att hinna sätta sig in i alla frågor och vara en bra beställare och ha kontroll över ett projekt kan vara en utmaning.

 

Jag vill jobba med att vara länken mellan kunden och de som utför arbetet. Vill du som kund hitta rätt hantverkare, ha hjälp med byggledning så du kan jobba på dagtid, ha tips och råd om ditt byggprojekt eller någon som ser efter ditt bygge när du själv inte hinner? Det är där jag kommer in.

 

Jag jobbar som egen företagare, på kundens sida och vill göra allt för att ditt byggprojekt motsvarar dina förväntningar. Jag bor själv i en villa från 1937, har tre barn och fru och ägnar stor del av fritiden åt att coacha mina barns fotbollslag.

 

Företaget har F-skattebevis och ansvarsförsäkring.

 

Sociala media

Kontakt

Fasanvägen 31B, 192 55 Sollentuna

0768 - 755 100

stefan@sebyggkonsult.se